Terug naar Overzicht

Update Sportpark

Meer over de laatste ontwikkelingen!

De bewoners op het park zijn volop in beweging; het (voetbal)grasveld gaat vanaf 19 maart voor het eerst bespeeld worden door de eerste elftallen van vv Kethel Spaland, fysiotherapiepraktijk Hofstra heeft de eerste bootcamp-activiteiten georganiseerd op het park, Ballet- en dansstudio Schiedam/Vlaardingen is hard op weg de grootste dansschool van Nederland te worden en de Dames Senioren 1 van Ventura worden binnenkort kampioen in de Hoofdklasse D en gaan daardoor eind april strijden voor promotie.

Het sportpark is ondergebracht in een Stichting (Stichting Sportpark Willem-Alexander) en ook wij zitten niet stil. Het heeft even geduurd maar we zijn inmiddels geïnstalleerd. De Stichting is nu officieel bemand met een Raad van Toezicht en diverse andere mensen zijn aangesteld. Ik heb de eer om leiding te mogen geven aan iedereen op ons schitterende sportcomplex op de A4 en doe dat inmiddels al een aantal weken met heel veel plezier. Tevens zullen wij aanspreekpunt zijn voor vragen en opmerkingen die leven bij een ieder.

Momenteel zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een marketingvisie en strategie. Een eerste aanzet is gegeven om deze Facebookpagina in eigen beheer te nemen. Hiervoor is overeenstemming bereikt met de vorige beheerder. Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor de wijze waarop hij dit het afgelopen jaar heeft gedaan. We zullen nog regelmatig met hem blijven sparren over de toekomst van sportpark Willem-Alexander. Tot snel bij een van de activiteiten op onze accommodatie!

Volg ons ook op Facebook!